Laura Tahvanainen on Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija

on

Savonia Muotoilun vaatetusmuotoilun opiskelija Laura Tahvanainen voitti Imagewear Oy:n järjestämän Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija -kilpailun. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Image Wear Oy lanseerasi syksyllä 2017 vaatesuunnittelun opiskelijoille uuden suunnittelukilpailun, jolla halutaan tukea suomalaista vaatesuunnittelua ja opiskelijoita sekä kannustaa nuoria työasujen maailmaan.Kilpailutehtävänä oli suunnitella ravintola-alan mallisto, joka koostuu tarjoilijan ja kokin asukokonaisuudesta. Voittajan valinneeseen tuomaristoon kuului mm. Aalto-yliopiston professori Jaana Adler. Tuomariston mielestä funktionaalisuus, hengittävyys, joustavuus ja liikkumisen helppous on mietitty tarkkaan pienimmissäkin yksityiskohdissa. Suunnittelutyössä korostuvat käyttäjälähtöinen ote, skandinaavinen design ja tyylikkään hillitty värimaailma.

Lauran Stiili-malliston inspiraationa olivat toimintaelokuvien sankarit, jotka selviytyvät tilanteesta kuin tilanteesta. Mallisto on tulossa Image Wear Työasupalvelu -myymälöihin toukokuussa 2018. Vuoden Nuori Työvaatesuunnittelija julkistettiin Gastro-messujen lehdistötilaisuudessa 14.3.2018.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s