Jouni Silfverille menestystä kilpailussa

on

Savonia Muotoilun lehtori Jouni Silfver sijoittui toiseksi RD Velho Oy:n järjestämässä muotoilukilpailussa. Kilpailun tavoitteena oli luoda Linkker Oy:lle sähköbussin konsepti. Kilpailuehdotusten arvioinnissa painotettiin työn selkeää ja hyvää esittämistapaa sekä visuaalista ilmettä. Sähköbussin suunnittelussa ja muotoilussa painotettiin myös uusia ideoita ja sellaisia ratkaisuja, jotka matkustajat kokevat mielekkäiksi, tarpeellisiksi ja helppokäyttöisiksi. Jounin kilpailuehdotuksen ”E128”  kantavana ajatuksena ollut latauslaitteiston integrointi rakenteisiin oli onnistunut tuomariston mielestä erinomaisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s