Opiskelijat kehittämässä liikunnallista taukopaikkaa

on

Savonia muotoilun opiskelijaryhmä kehitti liikunnallisen taukopaikan mallin, joka pystytettiin Rovaniemen lähellä olevalle huoltoasemalle. Opiskelija Katri Pirhonen jatkoi kevään kestänyttä projektia vielä kesätöinään, hoitaen mallin rakentamiseen liittyviä tehtäviä.

– Kävimme läpi paljon erilaisia ideoita lepopaikoista liikuntaan ja totesimme reippaan taukoliikunnan olevan tehokkain virkistyskeino. Liikunta ja venyttely ehkäisee myös selkäongelmia ja raajojen puutumista. Liikunta saa myös veren paremmin nopeammin ja kiertämään, sanoo Pirhonen.

Malli perustuu Kirsti-Maija Syväsen alkuperäiseen ideaan, joka valittiin jatkokehitykseen kymmenien idoiden joukosta. Savonian suunnitteluryhmään kuuluivat Katri Pirhonen, Hilla Matveinen, Emma Nyyssönen, Aki Saari, Olga Komulainen ja Kirsti-Maija Syvänen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s