MUOSA NY pop up -kauppa

on

Muotoilun huipputuotteita on nyt kaikkien saatavilla 2.–15.5.2016 Kuopion kauppatorin kulmalla (Haapaniemenkatu 28). NY Start Up -ohjelman myötä perustetun MUOSA NY:n Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat välittävät muotoiluopiskelijoiden tuotteita.
MUOSA NY:n välittämät tuotteet syntyvät Kuopiossa niin designin kuin valmistuksenkin osalta. Löydät meiltä upeita ja uniikkeja sisustustuotteita, koruja, vaatteita ja paljon muuta. Tule ihastumaan paikan päälle ja tukemaan ostoillasi muotoiluopiskelijoita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s