Savonia Muotoilusta valmistuneet mukana voitokkaassa tiimissä

on

Kuopiolainen FysiApp voitti Vuoden liikuntatuote -kilpailussa palvelut ja konseptit kategorian. Kuudennen kerran järjestetyn kilpailun tulokset julkaistiin Helsingissä GoExpo-messujen yhteydessä perjantaina. Palvelun suunnittelussa on ollut mukana Savonia Muotoilusta valmistuneet teolliset muotoilijat Olli Taskinen ja Paavo Ceder. FysiApp on ihmislähtöinen mobiilisovellus, jonka avulla fysioterapeutti, valmentaja tai personal trainer voi ensin suunnitella asiakkaan mobiililaitteeseen yksilöllisen ohjelman ja pystyy tämän jälkeen seuraamaan harjoittelun edistymistä.

Onnea koko tiimille palkinnosta!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s