Jussi Ruotsalainen suunnitteli Hopeasompa mitalin

on

Puijon Hiihtoseuran isännöimien Hopeasompa 2016 finaalien muistomitali on valmistunut. Mitalia jaetaan tulevana viikonloppuna yli viidellesadalle juniorihiihtäjälle, valmentajalle sekä hiihdon yhteistyökumppanille.

Muistomitalin suunnittelusta on vastannut Savonia Muotoilun opiskelija Jussi Ruotsalainen. Suunnittelussa kuunneltiin näkemyksiä pitkäuraiselta hiihtovaikuttaja Immo Kuutsalta, Kuopion kaupungilta sekä muistomitalin tilaajalta Puijon Hiihtoseuralta. Lopullinen suosikki valikoitui kahdesta mitaliehdokkaasta sosiaalisen median avoimella nettiäänestyksellä. Halusimme, että jokainen kisaan osallistuva voi päästä vaikuttamaan lopulliseen tuotteeseen.” -Jarkko Ruhanen, PHS. 

Mitali on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulun sekä Savon ammatti- ja aikuisopiston yhteistyönä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s