Muotoiluoppi + yläaste

on

Savonia Muotoilun vaatetuksen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ja Hatsalan klassillisen koulun kuvaamataitopainotteinen ryhmä aloittivat syksyllä 2015 kaksi vuotta kestävän yhteistyötä edistävän pilotti-projektin.  Tavoitteena on edistää muotoilualan tuntemusta mahdollisena tulevaisuuden opiskelualana nuorten keskuudessa. Tavoitteena on myös se, että projektin sisältö ja luovat toimintatavat olisivat sekä opiskelijoille että opettajille voimaannuttavia, vuorovaikutteisia, osallistavia sekä uusia ideoita tuottavia. Projektin aikana syntyneistä tuloksista järjestetään näyttely tai muu vastaava tapahtuma. Syksyn opettajina toimivat lehtori Sirpa Miettinen muotoilusta ja kuvaamataidon lehtori Jaana Koskelin Hatsalasta. Projektia koordinoi muotoilun lehtori Marke Iivarinen Savoniasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s