Hard out there for a designer!

on

Savonian muotoiluoppeja on nyt päästy soveltamaan Adidaksella! Laura Koivisto, Savon huonoin laulaja ja uraansa aloitteleva vaatetussuunnittelija saapuu kertomaan työstään Adidas-yhtiössä torstaina 3.12. klo 13. Luvassa kovaa faktaa vaatetussuunnittelijan arjesta ja elämästä maahanmuuttajana, ”huonoja” vinkkejä, pari YouTube-videota sekä pohdintaa luovuudesta urana ja koulun oppien viemisestä työelämään.

Adidakselle haetaan suunnittelijoiksi/muotoilijoiksi ympäri maailman ja valittujen pitää olla huippulahjakkaita ja osaavia, kuten Laura. Laura pääsi ensin työharjoitteluun ja palkattiin vakituiseksi suunnittelijaksi viime kesänä. Hän on harjoittelussa ja palkattuna muotoilijana vastannut Adidaksen Outdoor -osaston lasten ja nuorten malliston suunnittelusta kahden kauden ajan ja saanut Adidakselta huippupalautetta osaamisestaan ja asenteestaan. Tervetuloa kuulemaan!

Opistotien kampus, 3.12. klo 13.